Miky – týraný pejsek

Ničím se neprovinil, a přesto mu jeho vlastní páníček vyhrožoval smrtí.

Hlava nám to nebere, ale je to pravda – je to příběh malého pinče Mikyho. Za jeho krásnýma očima se skrývá zlomená dušička, která má za sebou velmi těžké chvíle plné strachu. To, čím si Miky prošel, by neměl zažít nikdo.

Miky byl vyděšený z vlastních páníčků. Ti, kteří se o něj měli starat a milovat ho, ho naprosto zklamali a zradili. Soudě dle jeho chování, si Miky nejspíš musel projít fyzickým i psychickým týráním. Situace si naštěstí všimli lidé, kteří se pejska ujali. Chvíli to vypadalo dobře, ale pak to přišlo – výhružky od původního majitele, že Mikyho zabije. Ty se staly důvodem, proč pejska nakonec přivezli k nám – aby byl co nejdále od původního majitele a dostal šanci nalézt svou vlastní milující rodinu.

Miky je zmatený a vyděšený pejsek. Chvíli působí v pořádku, v tu další se ale bojí a je schopný vyjet po člověku, se kterým se ještě před před několika minutami mazlil. Není ale zlý, jen má za sebou těžké chvíle, které se na něm podepsaly.

Miky našel nový domov

Přestože jeho dušička je zraněná a nejistá, Miky na svůj nový domov čekal jen chviličku. Našla se panička, která si ho zamilovala na první pohled a neváhala si ho adoptovat i přes to, že s Mikym není právě nejlehčí pořízení. Jsme moc vděční za to, že se najdou tak laskaví lidé a že Miky je díky tomu už teď v milující rodině.

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Za veselým úsměvem ukrývá zraněnou duši.

350 Kč
cíl 10 000 Kč

Nemocně kotě si přehazovali jako horký brambor...

Swiftie nemůže chodit na zadní nohu.

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha