Nemocná koťátka

Koťátka Marmalade, Cannoli, Waffle
Přijali jsme do péče pět malinkatých koťátek. V očích měla strach a v bříšku úplně prázdno.

Protože to byli takoví slaďoučci, rozhodli jsme, že by měli mít i sladká jména. Dovolte nám tedy představit vám Waffle, Marmalade, Cannoli, Cream Puff a Brioche.

Zkraje vše vypadalo dobře. Koťátka si hrála, papala, prosperovala. A pak se ukázalo, že jsou vážně nemocná. Brioche a Cream Puff to bohužel nezvládly…

Zbylí tři drobečci strávili několik dní na hospitalizaci, byli slabí a měli krvavý průjem. Měli velmi agresivní střevní infekci, která je pořádně potrápila. Byl to pro jejich tělíčka ohromný nápor vzhledem k tomu, jak jsou malinkatá.

Lékaři bojovali, jak se jen dalo. Není to fér. Koťátkům byly jen 4 týdny a místo toho, aby si hrála a dováděla, zápasila s nemocí o svou vlastní budoucnost.

Uzdravení přišlo

Po několika dnech se stav dvou z koťátek zlepšil natolik, že už dál nepotřebovala být na kapačkách a mohla v léčbě pokračovat u dočasné tety.

Poslední z koťátek na veterině ale muselo vydržet o něco déle. Bylo nejmenší a nemoc pro něj byla nejnáročnější. Nakonec ale i tahle princezna zabojovala a mohla odjet za svými sestřičkami do dočasné péče.

Koťátka našla nové domovy

Berušky vyrostly do krásy a po pár měsících přišel čas najím jim nové rodiny. Zatímco Cannoli a Waffle vyrazily hledat štěstí do úplně nových domovů, malá Marmalade se stala trvalým členem domácnosti své původně dočasné tety.

Cesty sestřiček se tak definitivně rozešly, ale i když loučení bylo dojemné, z fotek je jasně vidět, že jsou všechny v nových rodinách strašně spokojené.

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Za veselým úsměvem ukrývá zraněnou duši.

6 777 Kč
cíl 10 000 Kč

Swiftie nemůže chodit na zadní nohu.

Už jako malé kotě prodělala nemoc, která ji připravila o sourozence...

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha