Sweva – málo mazlivá fenka našla domov

Měla se vrátit zpět do útulku…

Sweva už jednou své štěstí v podobě nového domova našla. Bohužel, jak tomu někdy bývá, nový domov jí nebyl dopřán natrvalo a měla putovat zpátky do útulku, odkud přišla.

Sweva neměla ve svém dosavadním životě dobré zkušenosti s lidmi a v důsledku toho se nerada mazlí. A to byl důvod, proč ji majitel chtěl po roce vrátit zpět do útulku. To jsme nemohli dopustit, a tak Sweva putovala k nám. Její zdravotní stav také nebyl nejlepší – měla potrhané šlachy, nechtěla chodit, skákat, bylo jí zle.

Zlepšoval se její zdravotní stav?

Swevuška brala léky na bolest, do kolene se jí píchala plazma a zkoušela se PRP terapie. Ale hlavně podstoupila operaci nožiček, která dopadla výborně! Nyní už jsou pryč ty časy, kdy jen ležela v posteli celý den. Pronásledovala svou dočasnou paničku z místnosti do místnosti a začala být mnohem čipernější než předtím! A dokonce každé ráno trvala na procházce do parku.

Našla Sweva nakonec ten pravý domov?

Ano! ❤ Sweva to neměla v životě jednoduché, ale nakonec se na ni usmálo štěstí a ona našla skvělý domov, kde má k dispozici velkou zahradu, za plotem les a k tomu všemu ještě psí kamarádku!

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Za veselým úsměvem ukrývá zraněnou duši.

6 777 Kč
cíl 10 000 Kč

Swiftie nemůže chodit na zadní nohu.

Už jako malé kotě prodělala nemoc, která ji připravila o sourozence...

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha