Peanut – malinké koťátko

Peanut se k nám dostala jako velmi maličké koťátko.

Její život nezačal úplně šťastně – Peanut našel student cestou z tréninku. Ležela na ulici minimálně několik hodin, byla olezlá vajíčky much, blechami a klíšťaty a také měla velký hlad. Díky svému nálezci se však dostala do naší péče.

Jak se měla u nás?

Peanut nám den za dnem rostla před očima a dělala nám jen samou radost! Vyloupla se z ní spokojená, silná a zdravá kočičí slečinka, která si celé dny chtěla jen a jen hrát. Jako úplně maličká musela být v karanténě, ale jakmile měla i poslední očkování a bylo jisté, že jí nehrozí žádné nebezpečí nákazy, mohla se připojit k ostatním zvířátkům a dovádět a mazlit se od rána do večera.

Peanut už se rozvaluje v pelíšku v novém domově!

Peanut odešla do nové rodiny, kde je milovaná, rozmazlovaná a má dokonce i kočičího kamaráda. Že oba smí spinkat v posteli už je snad každému jasné.

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Za veselým úsměvem ukrývá zraněnou duši.

6 777 Kč
cíl 10 000 Kč

Swiftie nemůže chodit na zadní nohu.

Už jako malé kotě prodělala nemoc, která ji připravila o sourozence...

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha