Kitty – poslední fenečka z mělnické party

Kitty je poslední fenečka, která v našem azylu zbyla z mělnické party.

Přijali jsme do péče štěňátka, která od smrti dělil jen pouhý vlásek a postarali jsme se i o jejich rodiče. Třebaže Kitty je teprve rok, je maminkou štěňátek Hariba a Marshmallow. Když porodila, byla sama sotva odrostlé štěně. Na rozdíl od Hariba a Marshmallow nepotkalo Kitty žádné fyzické trápení, zato psychicky je na tom bohužel opravdu zle. Nádherná Kitty totiž nikdy nepoznala laskavou péči.

Jak se daří Kitty v útulku?

Dušička malé Kitty utrpěla rány, které nemůže vyléčit žádný lékař. Fenečka je plachá a extrémně nedůvěřivá vůči cizím lidem. Zatím se spoléhá jen na svou útulkovou tetu a od nikoho cizího by na sebe nenechala ani sáhnout. Má před sebou ještě dlouhou cestu, chuděrka. Bohužel v útulku nemůže její socializace postupovat kupředu tak, jak bychom si přáli. Doufáme proto, že i přes její „handicap“ se brzy najde někdo, kdo jí dá milující domov a bude pro ni mít moře trpělivosti. Kitty si zaslouží, aby se její život už konečně obrátil k lepšímu.

Kitty našla domov!

Maličká plachá Kitty našla konečně láskyplný domov. Už se vyvaluje v teplíčku a spává s páníčky v posteli – dokonce pod peřinou. Moc jí přejeme, aby její další život byl už jen šťastný, plný procházek a dobrůtek.

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Za veselým úsměvem ukrývá zraněnou duši.

6 777 Kč
cíl 10 000 Kč

Swiftie nemůže chodit na zadní nohu.

Už jako malé kotě prodělala nemoc, která ji připravila o sourozence...

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha