Ichi a Eris

Začátkem prosince 2019 jsme přijali kočičí duo, které přišlo o svou paničku.

Šlo o dvě kočičí slečny jménem Ichi a Eris. Ztráta milovaného člověka není nikdy lehká, natož když se k tomu přidá stres z přesunu do úplně nového prostředí. Obě kočičky byly ze začátku velmi vyděšené, schovávaly se a neměly tušení, co se to stalo. Pohled na ně nám lámal srdce.

Po nějaké době si na azyl jakžtakž přivykly a bylo na nich vidět, že se cítí o něco lépe. Eris byla od začátku odvážnější, ráda se vyvalovala v peřinách a brzy se chtěla mazlit. Ichi to trvalo trochu déle, ale i ona nakonec překonala svou ostýchavost a strach.

Eris našla nový domov

Původně jsme si mysleli, že budou kočičky hledat nový domov společně. Ale pak se na Eris usmálo štěstí a nechtěli jsme tomu stát v cestě. A tak už je teď černobílá princezna Eris znovu rozmazlovanou kočičkou domácí.

I na Ichi se konečně usmálo štěstí

Ichinka našla nový domov. Tahle úžasná kočičí dáma tak konečně má zase své vlastní lidi, které může milovat a kteří milují ji. Jen se podívejte, jak je spokojená.

Skvělou zprávou navíc je, že to vypadá, že se kočička konečně zbavila problémů s plísní! Ichi za sebou měla několikatýdenní léčbu, tak jsme moc rádi, že zabrala a teď je zase všechno dobré. Měj se krásně, Ichi!

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Za veselým úsměvem ukrývá zraněnou duši.

6 777 Kč
cíl 10 000 Kč

Swiftie nemůže chodit na zadní nohu.

Už jako malé kotě prodělala nemoc, která ji připravila o sourozence...

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha