Marshall – zvídavé štěňátko

Štěně kříženec francouzského buldočka a stafordšírského bulteriéra Maršal
Marshall byl zvědavý na celý svět!

Ozvala se nám paní s prosbou, jestli bychom nemohli přijmout jejího tříměsíčního pejska. Začala se totiž potýkat se zdravotními problémy a o malého Marshallka se najednou nedokázala postarat. Marshallovým štěněčím očím jsme nedokázali odolat a navíc jsme zrovna měli volné místečko v jedné dočasné péči, tak jsme slíbili, že pomůžeme.

Štěňátko, jak má být

Marshall se zrovna nacházela v tom nejroztomilejším věku. Byl neuvěřitelně zvědavý a každý den se učil a poznával něco nového. Uši měl neustále v pozoru, aby náhodou nepřeslechl nějaký nový zvuk nebo šustění pytlíků s dobrůtkami.

I stěhování do nové dočasné péče zvládl na výbornou. Tetička ho totiž okouzlila hned v první moment novými hračkami, se kterými si začal hrát ještě v autě. Od té doby už to šlo jako po másle!

Nový domov

Marshall se adoptoval vcukuletu, což nás vlastně moc nepřekvapilo – takové báječné štěňátko je splněný sen snad každého pejskaře!

Pro Marshállka jsme našli báječnou rodinu, ve které se cítil dobře prakticky od první vteřiny – jako by snad tušil, že tohle jsou ti „jeho“ lidé. Do nových paniček se okamžitě zamiloval stejně jako ony do něj. Nepochybujeme, že zbytek života prožije jako ten nejspokojenější a nejmilovanější pejsek pod sluncem.

Naplnit mističku

Zvířátka v nouzi jsou závislá na lidské pomoci. Podpořte je ještě dnes zasláním libovolného příspěvku a pomozte jim tak zajistit vše, co budou potřebovat. Přispět můžete přímo na č. ú. 2288471053/5500, VS 1403 nebo skrz bezpečný portál Darujme.

Jednorázově
Měsíčně

Co bude za částku pořízeno?

Další zvířata

Za veselým úsměvem ukrývá zraněnou duši.

4 527 Kč
cíl 10 000 Kč

Nemocně kotě si přehazovali jako horký brambor...

Swiftie nemůže chodit na zadní nohu.

Odebírejte náš newsletter

Přihlaste se k odběru zvířecích novinek, které vás dojmou i zahřejí na srdci.

© 2024Pet Heroes z.s., IČO: 01552309, DIČ: CZ01552309, Hlavatého 663/15, 149 00 Praha